Vanaf 1 november 2012 is het nieuwe EU-bandenlabel van kracht.

Het EU bandenlabel is bedoeld om de veiligheid op de wegen van Europa te bevorderen en de impact van autorijden op het milieu te helpen verminderen.

Voor alle banden in de handel is er voor de eerste keer uniformiteit. De klant ziet nu centraal, in één oogopslag, over welke waarden een type band beschikt.

Het bandenlabel van Agriband BV is altijd aanwezig
Agriband BV ondersteunt haar dealers met een informatiepakket van hoog niveau. Van offerte tot bevestiging, van bestelling tot aan de factuur, wordt de klant middels het label, in elke stap geïnformeerd over de waarden van de banden.

Het EU bandenlabel vertelt u in detail hoeveel grip een band heeft op een natte ondergrond in verhouding tot andere banden. Die capaciteit wordt dan uitgedrukt in een letter die een klasse vertegenwoordigt. Deze informatie is uiteraad ook terug te vinden in onze online shop www.agriband.nl. In het hoofdstuk "Technische gegevens", kunnen de gegevens van elke band worden bekeken en afgedrukt.

Voor vrachtwagenbanden van het merk Windpower, exclusief te verkrijgen bij Agriband BV. Alle label waarden van Windpower zijn opgeslagen op de website www.windpower-tyre.comKlik hier om het PDF bestand 'Dossier Bandenlabel VBR' te openen
Klik hier om het PDF bestand 'FAQ Dossier Bandenlabel VBR' te openen


Contact: +31 (0) 318 – 588588   |   Fax: +31 (0) 318 – 588589   |   E mail: info@bohnenkamp-benelux.com
  Colofon   Sitemap   ALV