Windpower Truck actie succesvol afgerond!

PERSBERRICHT

In november en december 2012 is er door Agriband een succesvolle actie georganiseerd met betrekking tot het Windpower assortiment. Elke relatie, met een bestelling van een bepaald aantal Windpower banden (in genoemde maanden), werd beloond met een radiografisch bestuurbare Wind power Truck van 51 cm.

De eerste aanmelding kwam van De Baronie in Terheijden. Op woensdag 5 december 2012 heeft Agriband dan ook de eerste twee Trucks uitgereikt, aan directeur Hans van Moergastel. De Trucks werden met veel enthousiasme in ontvangst genomen! Zie bijgevoegde foto, van links naar rechts; Jeanette Hol (Agriband) Hans van Moergastel (De Baronie) en Marieke van Zeumeren (Agriband)

Met Windpower biedt Agriband BV haar afnemers een nieuw en omvangrijk assortiment met meer dan 60 verschillende profielen en afmetingen in EM-banden voor grondverzetmachines en schrankladers. Voor het vrachtwagensegment is, met meer dan 70 verschillende profielen en afmetingen, de keuze nog breder. In Duitsland heeft Windpower de afgelopen tien jaar een sterke reputatie opgebouwd. Zowel in het stads- en streekvervoer, als in het regionale vervoer en in het werk op bouwplaatsen. Ondertussen is de ontwikkeling van banden voor lange afstandstransporten in volle gang en verloopt de testfase tot volle tevredenheid. Deze banden zijn naar verwachting eind 2012 leverbaar.

Bijzonder krachtige productserie
Op de vakbeurs ‘Reifen 2012’, zoals die begin juni in Essen, Duitsland is gehouden, is naast een doorsnede van het actuele leveringsprogramma, ook de nieuwe R36-bandenserie voor het streekvervoer geïntroduceerd. Deze serie bestaat uit het profiel WSR 36 voor de stuuras en WDR 36 voor de aandrijfas. Daarnaast zijn de nieuwe WTR69-trailerbanden en WDC52-banden, speciaal bedoeld voor gebruik op bouwvoertuigen, voorgesteld. Deze nieuwkomers, het huidige assortiment EM- en vrachtwagenbanden en de nieuwe vrachtwagenbanden voor het lange afstandstransport later dit jaar, vormen samen een bijzonder krachtige productserie.

Duurzaam karkas
De banden van het merk Windpower bieden een ideale combinatie van een aantrekkelijke prijs/kwaliteitsverhouding en een eersteklas en duurzaam karkas, dat ook na intensief gebruik uitstekend geschikt is voor loopvlakvernieuwing. Alle Windpower banden worden met het duurzaamheidlabel ‘Green Tyre’ en conform de REACH-verordening (Registration, Evaluation, Authorisation of Chemicals) geproduceerd. Deze banden zijn verkrijgbaar bij Agriband BV in Veenendaal.

Agriband BV
Agriband BV is in 1983 in Barneveld opgericht en sindsdien altijd gespecialiseerd geweest in de verkoop van banden voor vrachtwagens, agrarische voertuigen en grondverzetmachines. In 1986 betrekt het bedrijf een nieuw pand aan de Hermesweg in Barneveld, in 1998 gevolgd door het importeurschap van BKT banden. Na een forse uitbreiding van het magazijn wordt in 2008 naar Veenendaal op een locatie van 1,5 ha pal aan de A12 verhuisd. Agriband BV is sinds 2010 100% dochter van de Bohnenkamp groep en zelfstandig in de Benelux actief.
Contact: +31 (0) 318 – 588588   |   Fax: +31 (0) 318 – 588589   |   E mail: info@bohnenkamp-benelux.com
  Colofon   Sitemap   ALV