Bohnenkamp distribueert producten van het Amerikaanse merk Accuride.

Bohnenkamp en Accuride, een van de toonaangevende merken van Amerikaanse vrachtwagenwielen, werken al een jaar samen om te voldoen aan de groeiende vraag naar aluminium wielen in Europa.

Steeds meer expeditiebedrijven en transporteurs letten op kwaliteit en lage kosten en kennen inmiddels de voordelen van lichtgewicht wielen. Vrachtwagens, bouwvoertuigen en transportmiddelen voor gevaarlijke goederen worden meer en meer uitgerust met lichtmetalen wielen. Precies deze toenemende vraag wil Accuride bedienen met zijn Aluminium wielenprogramma in OEM-kwaliteit.

Aluminium wielen zijn minder zwaar dan conventionele stalen wielen en zijn daarom duurzamer, economischer dan het alternatief van staal. Dankzij hun hoogwaardige oppervlak stralen de Accu-Shield wielen zelfs zonder uitgebreide zorg in de dagelijkse praktijk en verhogen zo de uitstraling van uw voertuig. Bohnenkamp distribueert Accuride-producten voor elke wielpositie in twaalf maten tussen 7.5 x 19.5 en 11.75 x 22.5 inch. Alle maten zijn beschikbaar zowel in de gepolijste basisversie "Polish", als in de hoogwaardige Accu-Shield uitvoering leverbaar.
Contact: +31 (0) 318 – 588588   |   Fax: +31 (0) 318 – 588589   |   E mail: info@bohnenkamp-benelux.com
  Colofon   Sitemap   ALV