Toenemende vraag naar wielen en gemonteerde wielsets

Of het nu het kleinste 2” wieltje is van kunststof of metaal, een premium polished vrachtwagenwiel of het grootste 54” maatwerkwiel voor zelfrijdende landbouwspuiten, Bohnenkamp is uw partner die uw aan speciale wensen voor wielen, voertuigonderdelen en gemonteerde wielsets - vaak uit voorraad leverbaar - kan voldoen. Wij werken samen met de beste fabrikanten van stalen-, aluminium- of kunststofwielen en binnen elk marktsegment bieden wij een ruime keuze in aansluitmaten en kleuren. De sterke merken stalen wielen die wij aanbieden zijn onder andere GKN, Mefro, Sudrad, Kronprinz, Jantsa, Vlukon en Starco. We hebben daarnaast ons eigen merk “BOKA wheels” dat altijd een aantrekkelijk en snel leverbaar alternatief is. Voor aluminium wielen bent u ook bij ons aan het juiste adres. Onze samenwerking met Accuride leidt ook bij onze afnemers tot steeds mooiere successen.
Op het terrein van maatwerkwielen of dubbelluchtwielen voor landbouwvoertuigen werken we al lange tijd succesvol samen met Nederlandse producenten. Beschikbaarheid speelt hier vaker een belangrijke rol en om nu nog sneller aan uw vraag te kunnen voldoen starten we met het Deense merk NDI.
Ruime voorraden, snelle montage en een deskundige verkooporganisatie zijn onze sterke punten waarmee wij uw partner zijn voor banden en wielen voor professioneel gebruik.
Contact: +31 (0) 318 – 588588   |   Fax: +31 (0) 318 – 588589   |   E mail: info@bohnenkamp-benelux.com
  Colofon   Sitemap   ALV