Krachtpatsers in de landbouw

Perfecte prestaties met de BKT-productlijn voor grondbewerking in de landbouw

Snijweerstand, lage bodemverdichting, comfort, snelheid en vervoer op het veld en op de weg. Deze en andere uitstekende eigenschappen karakteriseren de banden van het merk BKT, die voor tractoren en alle machines voor grondbewerking en zaadvoorbereiding gebruikt worden.

BKT biedt een speciale productlijn aan voor de verwerking en de bereiding van de bodem – deze band is ontworpen voor trekkers van de nieuwste generatie en om zware ladingen snel te kunnen transporteren. Ze leveren daarmee een concrete bijdrage aan de werkzaamheden van de landbouwer, wat bijdraagt aan het optimaliseren van de productiviteit van de boerderij. Dit is verder een bevestiging van de vaardigheid en het vermogen om snel te reageren met BKT op de moderne behoeften van de industrie. Daarnaast perfect voor de bedrijfsvoering van boeren: BKT biedt oplossingen op maat, ter ondersteuning van de groei van de activiteiten en alle dagelijkse uitdagingen.

Wij stellen u graag aan onze krachtpatsers voor.
Dit keer de Agrimax Fortis.

Agrimax Fortis
Voor een optimale voorbereiding van de bodem voor het kweken, adviseren wij de BKT Agrimax Fortis. Deze band verbetert het rendement van de bodem, minder verdichting, biedt maximaal comfort en kan toch de zware machines dragen. Deze band is verkrijgbaar in zeven maten.

Over BKT
Balkrishina Industries Ltd. (BKT) is een bandenproducent uit India. De BKT groep biedt een breed een constant geactualiseerd productassortiment van Off-Highway banden. Banden die speciaal voor de voertuigen in de landbouw, industrie, grondverzet, mijnbouw, ATV en tuinbouw ontworpen worden. BKT´s innovatieve, speciaal voor de toepassing bedachte, oplossingen omvatten meer dan 2.400 producten die in ruim 130 Landen wereldwijd verkocht worden. Meer informatie is te vinden op www.bkt-tires.com.


Contact: +31 (0) 318 – 588588   |   Fax: +31 (0) 318 – 588589   |   E mail: info@bohnenkamp-benelux.com
  Colofon   Sitemap   ALV