Bohnenkamp was zéér sterk aanwezig op Agritechnica

Toen na een week de lichten doofden op de beursstand van de Bohnenkamp-groep op Agritechnica in Hannover, waren alle deelnemers het erover eens dat dit een van de meest succesvolle beursdeelnames uit de geschiedenis van het bedrijf was. Er waren voortdurend veel bezoekers uit het vak op de stand en de intensieve gesprekken met klanten en gasten getuigden van grote interesse die de beursbezoekers hadden voor het concept dat Bohnenkamp dit jaar naar voor bracht en dat dus volledig geslaagd is. Bijzonder positief was de feedback van de klanten over de IF-technologie van Bohnenkamp-Partner BKT die Bohnenkamp op zijn stand in de schijnwerpers stelde en de vernieuwingen in de webwinkel.

Zeer moderne producten en intensieve gesprekken
Op de beurs werd de nadruk gelegd op het persoonlijke contact met de klanten, bezoekers en de medewerkers van Bohnenkamp. Gregor Rüth, voorzitter van het bestuur van Bohnenkamp AG: „We hebben een grote toeloop van bezoekers gehad en daaruit zijn heel veel interessante gesprekken voortgekomen. Zoals het ook het geval was in de laatste jaren, was onze stand hét trefpunt voor de branche om van gedachten te wisselen over banden en wielen, om over het werk te praten of om advies in te winnen over een concrete uitdaging.“

Op de stand draaide alles om banden, wielen en klantenservice. Bohnenkamp toonde het buitengewoon brede gamma, dat een merk-onafhankelijke oplossing biedt voor elke eis die aan banden in de landbouw wordt gesteld. De onderneming ontving ook veel positieve feedback van de klanten over de hoge productkwaliteit en de vakkundigheid van de dienstverlening van Bohnenkamp. De hypermoderne banden van BKT met de IF- respectievelijk VF-technologie trokken met hun buitengewoon goede prijs-prestatieverhouding zeer veel aandacht.

De techniek in beeld gebracht in de WERKSTATT LIVE
Bohnenkamp heeft tevens een beursspecial gepresenteerd „Werkstatt Live“ (live werkplaats). Hier toonde de vereniging van landbouwtechniek-, in samenwerking met de Duitse landbouwvereniging (DLG) de modernste technieken uit de landbouw aan de hand van praktijkgerichte onderhouds- en ombouwwerkzaamheden. Zo belichtten zij welke eisen men vandaag de dag stelt aan scholieren, servicemonteurs en verantwoordelijken als specialisten in de landbouw en de bouw.
Dirk Lewandowsky, verantwoordelijke voor de servicelogistiek: “Op de live werkplaats kon men zien dat onze branche met hypermoderne technieken ook jongere mensen aanspreekt. De professioneel vertoonde bandenwissel bood een beter inzicht in de techniek. De montagemachine was zeer goed zichtbaar, bij de demonstraties stondtelkens een dichte drom jongeren rondom de machine.“

Nieuwe functies in de webshop
Op Agritechnica heeft Bohnenkamp ook enkele nieuwe functionaliteiten in de webshop getoond. De vernieuwde startpagina vertoont nu een dashboard, dat net als in een voertuig, de belangrijkste functies in één oogopslag weergeeft en onmiddellijke toegang mogelijk maakt. Voor diegenen die al weten wat ze willen, biedt de snelbestelling de mogelijkheid om direct het artikelnummer en het gewenste aantal in te geven. En het gaat bijna even snel via de bestelgeschiedenis. Hier vindt de gebruiker, binnen een door hem aan te geven tijdspanne, een overzicht van alle bestellingen, facturen, creditnota’s en pakbonnen. Dit maakt het mogelijk om andere, reeds afgesloten bestellingen, op te roepen en de goederen eenvoudig nog eens te bestellen. Zo houdt de handelaar zijn transacties goed in het oog. Een nieuwe vergelijkingslijst maakt het mogelijk om tot drie banden te vergelijken. In deze lijst kan de gebruiker de technische gegevens van de gekozen banden naast elkaar zetten.
Contact: +31 (0) 318 – 588588   |   Fax: +31 (0) 318 – 588589   |   E mail: info@bohnenkamp-benelux.com
  Colofon   Sitemap   ALV