Met de BKT AIROMAX AM 27 presenteert BKT een kwalitatief hoogwaardige radiaalband voor mobiele kranen. Deze band is geschikt voor hoge snelheden en heeft een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

De radiaalband Airomax AM 27 van BKT, tevens verkrijgbaar in de maat 445/95 R 25, is geschikt voor gebruik op de verharde weg en op losse ondergrond. De toegestane maximumsnelheid van 80 km/h en de e-markering maken hem tot de beste keuze voor alle mobiele kranen die ook over langere afstanden moeten worden verplaatst.

De radiaalband kenmerkt zich hierbij met name door zijn stille loop bij hoge snelheid en zijn draagkracht van maximaal 6,7 ton per band. Zijn extreem sterke karkas zorgt in combinatie met de brede schouders voor stabiliteit bij zwaar werk, zowel op de verharde weg als in het terrein. Hierbij komt de vaste rubbersamenstelling die een goede bescherming biedt tegen snij- en inrijdbeschadigingen, goed van pas. Het open profiel garandeert steeds een uitmuntende tractie en een goede zelfreiniging.

De AIROMAX AM 27 biedt de hoogste kwaliteit tegen een gunstige prijs. BKT hecht veel waarde aan de kwaliteitscontrole van zijn producten. Zo worden alle OTR-radiaalbanden aan het einde van het productieproces onderworpen aan een röntgentest, een “sherography” (controle op luchtbellen in het karkas) en een hoogteslagtest.

Dankzij hun zeer hoge kwaliteit leveren de banden uitstekende prestaties die nauwelijks onderdoen voor die van de premiummerken. Samen met de gunstige kostprijs levert dit een duidelijke kostendaling per bedrijfsuur op. Nog een voordeel van de AIROMAX AM 27 is dat het loopvlak van de band vernieuwd kan worden. Dit bezorgt hem een “tweede leven” en maakt hem nog efficiënter.

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen via 0318-588588 of per email via info@bohnenkamp-benelux.com
<< terug naar startpagina
Contact: +31 (0) 318 – 588588   |   Fax: +31 (0) 318 – 588589   |   E mail: info@bohnenkamp-benelux.com
  Colofon   Sitemap   ALV