www.windpower-tyre.com: een frisse wind voor Windpower!

Agriband presenteert haar nieuwe website voor topmerk Windpower.

De website geeft een volledig overzicht van het assortiment vrachtwagen- en EM-banden en een nieuwe 'band-zoek' functie voor het nog sneller zoeken naar banden.

Bohnenkamp AG in OsnabrŁck is samen met haar drie dochterondernemingen - Bohnenkamp International s.r.o. (Slowakije) Agriband BV (Nederland) en Bohnenkamp Austria BV (Oostenrijk) - de grootste leverancier van Windpower-banden in Europa. De groothandelaar verkoopt de banden van Windpower in acht Midden-Europese landen. De afgelopen maanden heeft het bedrijf zijn assortiment op het gebied van grondverzet (EM) en vrachtwagens aanzienlijk uitgebreid.

Nu is ook de website www.windpower-tyre.com volledig vernieuwd. Zowel de inhoud als de vormgeving is herzien, waardoor de site nu nog sneller een volledig beeld geeft van het complete assortiment. Via www.agriband.nl kunt u links via het Windpower logo direct doorklikken naar de vernieuwde Windpower website. Voor de nederlandse versie klikt u linksboven op de nederlandse vlag.

De belangrijkste doelstellingen van de nieuwe website waren een optimale gebruiksvriendelijkheid en een eenvoudige navigatie voor de bezoekers. Daarom kunnen gebruikers nu direct op de homepage kiezen of ze informatie willen over vrachtwagenbanden of EM-banden. Binnen deze categorieŽn zorgt de band-zoekfunctie ervoor dat men snel de gewenste band vindt aan de hand van de criteria profiel, formaat, bereik (vrachtwagens) respectievelijk type voertuig (EM).

De website biedt uitgebreide informatie over het merk Windpower en het volledige productaanbod in zes verschillende talen (Duits, Engels, Deens, Hongaars, Nederlands en Slowaaks). Ook nieuw zijn allerlei wetenswaardigheden en een uitgebreid gedeelte met te downloaden productinformatie.

Het volledige assortiment van Windpower
Het Windpower assortinemnt is in 2012 uitgebreid met meer dan 60 EM-banden voor het grondverzet. Windpower is een merk van de fabrikant ChemChina. Deze onderneming is de op vier na grootste bandenmaker van China en behoort wereldwijd tot de 20 meest toonaangevende bandenproducenten. ChemChina heeft al ruim zes jaar ervaring met het produceren van OTR-banden. Het bedrijf hanteert Europese normen voor productie en kwaliteit. De producten worden naar meer dan 140 landen geŽxporteerd en worden voortdurend doorontwikkeld en gecontroleerd. De grossier Bohnenkamp verkoopt de Windpower-banden zowel in Duitsland alsook in Denemarken, Nederland, Hongarije, TsjechiŽ, Slowakije, Zwitserland en Oostenrijk. In Denemarken worden de banden via partner All Tyre verkocht.

Contact: +31 (0) 318 – 588588   |   Fax: +31 (0) 318 – 588589   |   E mail: info@bohnenkamp-benelux.com
  Colofon   Sitemap   ALV