Windpower op de Truck Grand Prix 2013

Een geweldige sfeer, grote belangstelling en bekende gasten op de Wind Power Stand! Voor het derde jaar op de ring toonde Bohnenkamp AG haar Windpower banden.

Beter kan de slogan "Talenten met Profiel" nauwelijks worden uitgebeeld: Truck racing legende en "King of the Ring" Heinz Werner Lenz veroorzaakte met zijn signeersessie bij Windpower, evenals bekendheid Tom Astor en Super Talent winnaar Michael Shepherd, een menigte van mensen. Vrachtwagen racefans, jong en oud, konden zich onderscheiden met op afstand bestuurbare racers in de Mini-Go-stop race.

Voor de eerste keer dit jaar, op de Truck Grand Prix 2013, kregen de bezoekers de nieuwe profielen van de jongste Windpower generatie voor bouwverkeer te zien en kregen zij gelijk een vooruitblik op de nieuwe lange afstandsbanden welke binnenkort volgen. "Het past gewoon allemaal perfect bij elkaar," straalde Henrik Schmudde, Hoofd Marketing van Bohnenkamp AG, onder de onvermoeibare Eifel zon. Voor hem is de Truck Grand Prix ​​een ideale gelegenheid om de ''zwarte ronde talenten met profiel'' in een ontspannen sfeer te tonen aan de doelgroep.

Hoewel er geen Windpower band uit de stand rolde, werden er wel t-shirts uitgedeeld met 'hand-made' airbrush Windpower motief. Menig vrachtwagenchauffeur liep met dit t-shirt trots over het circuit.
Goed profiel kan immers worden getoond!
<< terug
Contact: +31 (0) 318 – 588588   |   Fax: +31 (0) 318 – 588589   |   E mail: info@bohnenkamp-benelux.com
  Colofon   Sitemap   ALV